Men’s cave

A inceput iarna cea intunecata, perioada grea pentru cei mai multi pescari de fly din emisfera nordica. Lacurile au inghetat demult , raurile au inghetat de asemenea in mare parte, iar daca nu au inghetat atunci vin la vale  suvoaie nesfarsite de iceberguri in miniatura. Nu mai putem iesi pe ape sa ne udam liniile si din aceasta cauza e o perioada grea. Fiecare reactioneaza in felul lui, unii se apuca de cumparaturi, isi curata liniile, mulinetele, fac ordine in cutiile de muste. Altii sunt mai ciudati: inchid subiectul pescuit la musca pana in aprilie in timp ce cei mai normali (dupa parerea mea) se apuca de legat muste, de studiat pe internet, de planuit urmatoarele iesiri din anul abia inceput. Cu cine sa planuiesti iesirile viitoare daca nu cu prietenii. Asa am ajuns sa ne adunam la Hari acasa, sa discutam de excursii, bineinteles ca ne-am apucat sa legam si niste muste. Unde poti sa faci asta cel mai bine si sa nu ne deranjeze nimeni? In basement, in camera unde sta vinul, whisky-ul  si celelate licori care iti dezleaga limba.

 

 

 

 

 

 

Eu, Hari si Jordan ne-am apucat sa legam ceva muste pentru stiuca. Zvonurile care ne-au ajuns la ureche cum ca ar fi ceva apa ce nu ingheata iarna si tine si stiuci ne-au animat si mai tare. Fiecare are cate o idee, despre cum ar trebui sa facem o musca sau alta, despre cum ar trebui sa arate streamerul perfect pentru stiuca. Aici Lucia ne-a surprins cu cateva poze  in timp ce o anume sticla facea turul mesei. Din cand in cand trupa se muta si la Papa Joe acasa, el fiind al patrulea membru al echipei. Nu prea sta la poze dar data viitoare o sa incerc  sa il conving sa ramana la cateva. O sa va arat cateva muste din “colectia iarna -primavara Canada 2011” :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa cum se vede culoarea orange este la mare cautare, insa cele in culori naturale nu trebuie omise niciodata.

 

 

 

 

 

 

Iar chartreusse angel hair este de neinlocuit.

 

 

 

 

 

 

Cam asta este arsenalul cu care o sa iesim. Sper sa se indrepte putin vremea caci nu prea este placut sa pescuiesti pe -15 grade C cu vant de 25 km/ora. O sa revin cu poze de la “expedite”, pana atunci va doresc tensoare incinse 🙂 .

One thought on “Men’s cave”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s