Boat show

 Week-endul trecut a fost un boat-show si nu se putea sa lipsim. Este un show cu traditie  si are loc intodeauna in luna februarie. Este cel mai mare eveniment de acest gen din statul Ontario.

Au fost expuse toate tipurile de barci: caiac, canoe, gonflabile, barci cu vele, barci de pescuit si vanatoare, barci cu motoare de mare viteza, pontoane foarte moderne(trimiteti-le link-ul celor cu “pontoane accesorizate” de pe Tarnita).

Au mai fost expuse doua barci  de colectie. La vremea lor au fost campioane la navigat viteza.

Spiningul a fost puternic reprezentat la acest show. De la lansete de bait-casting si pana la lansete de trolling am vazut totul. Am admirat momelile enorme folosite la pescuitul stiucii nord-americane adica musky.

 

Bineinteles ca au fost prezentate foarte multe lodge-uri cele mai multe din zona de sud, sud-vest a statului Ontario, zona in care speciile de warm-water predomina.

Fly-fishing-ul a fost reprezentat de un club.

Ne-am apropiat de standul lor crezand ca vand ceva echipament de fly sau prezinta ceva lodge special de fly, dar ei nu vindeau nimic. Doar legau  muste, povesteau cu vizitatorii si beau cafele.

Ideea de baza era sa intalneasca alti oameni pasionati de fly-fishing ca si ei. Am primit si noi o carte de vizita si o invitatie la urmatoarea intalnire a clubului. Si bineinteles vazand ca sunt din Europa m-au rugat sa aduc cu mine si cutia de nimfe. Mi-a placut de ei si o sa ma duc la o intalnire a clubului…si o sa va povestesc si voua cum se desfasoara lucrurile intr-un club de fly-fishing din Canada.

Mai multe poze puteti vedea  aici

2 thoughts on “Boat show”

  1. Pe mine m-au surprins ce primitori si deschisi sint. Sa mergi si sa-i intrebi de ape, locuri, muste. Eu asa am facut si din citeva intilniri am aflat cit n-as fi aflat o luna de navigat pe internet. Bine ai venit 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s