Elora Gorge

Raul Grand River formeaza cheile care poarta numele de Elora Gorge.In aceasta perioada accesul prin chei este destul de dificil datorita ploilor  care au facut aproape imposibil accesul in multe portiuni ale cheilor.Stiind ca Grand River este unul dintre raurile de top unde se prinde Brown trout de dimensiuni considerabile, am mers plini de speranta in cheile pe care le formeaza.Ne-au placut extrem de mult cheile. Peretii de stanca inalti de peste 20 de m, apa tumultoasa care curge prin chei si padurea care se prabuseste in rau dau maretie locului. Peste cateva saptamani, cand va scadea apa, le vom parcurge in totalitate, la pas, prin apa. Am prins multi brown trout dar nu de dimensiuni impresionante. Pescuitul a fost deosebit de placut, dar din cauza apei prea ridicate nu am ajuns in multe locuri.

Dar am prins si pastravul pentru care am mers. Frumoasa captura. Dupa un drill in forta l-am scos la mal.

                Am mai avut un drill frumos. A fost un pastrav mult mai mare.A rupt firul si s-a dus cu tot cu muste. Am avut satisfactia ca l-am vazut. Am un feeling ca voi pescui mult in aceste locuri. M-au convins capturile.

Pe rau eram numai noi si cei care faceau rafting.

Toata valea mirosea puternic a liliac si a caprifoi salbatic. Pentru ca ne-au fost tovarasi de drum am zis ca merita o poza.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s