Pastravi

In acest weekend am strabatut in totalitate Cheile de la Elora. Grand River nu ne-a dezamagit nici de aceasta data. Am prins foarte multi pastravi de 25-30 cm si am avut si capturi foarte frumoase de 40-50 cm. Imi place sa pescuiesc pe acest rau pentru ca sunt foarte multi pastravi de dimensiuni considerabile si trebuie sa fi pregatit sa lupti cu ei. Monturile de nimfa cele mai fine sunt cu tippet de 0.14mm dar cu asta ai emotii daca intepi vreun monstru de jumatate de metru, asa ca tippet de 0.16 e cel mai folosit pentru astfel de rauri cu brown trout, pentru steelhead incepe de la 0.18mm.Peisajul pitoresc a facut partida de pescuit si mai placuta.

2 thoughts on “Pastravi”

  1. Spune-mi si mie cum ati facut. Ati lasat masina undeva (unde?) si ati facut un circuit? Si n-a mai fost nimeni pe acolo? Ca in poze n-am vazut alti pescari. Mersi.

  2. Poate ajung simbata pe acolo, spune-mi si mie niste modele de nimfe care au mers sa le leg ca nu mai am inspiratie. Am fost pe Le Diable – Quebec si cu ce nimfe am avut am prins doar un indigen salbatic in vreo 4 ore. Dupa aia am pus un Muddler Minnow si am avut atac aproape la fiecare aruncare dar erau brookies populati cu 2 saptamini inainte. A fost fain pina la urma dar am observat ca PT (cu variante) nu e tot timpul varianta cistigatoare. Mersi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s