Elora Gorge

Am avut  din nou un weekend minunat pe Grand River. In ciuda averselor de ploaie care nu ne-au slabit deloc, pescuitul a fost excelent. In acest cadru natural, care face pescuitul foarte placut si pestii  sunt pe masura. Am prins un pastrav foarte frumos.

 

 

 

 

 

 

Drill:

Bineinteles ca lucram in echipa.

Hari a prins un pastrav mai mare decat al meu, dar nu am avut aparatul foto la noi si am ratat momentul.

Am pescuit la nimfa cel mai mult din cauza vremii destul de inchise. Am inceracat si streamerel bineinteles si ziua si noaptea. Pentru ca stiam din surse sigure ca pastravii de aici se hranesc intens noaptea si se poate prinde sila uscata si la streamer. Mai auzisem zvonuri despre stiuci si salai asa ca streamerele mele fosforescente abia au asteptat sa intre in scena. Din pacate din nou ploaia a schimbat datele problemei si nu am avut nici un drill noaptea cu exceptia catorva crengi.

 

 

 

 

 

 

La sfarsitul partidei, se apropia seara am zis “hai sa mai incerc streamerul de azi  noapte odata” si am avut  o captura surpriza: un salau de toata frumusetea care mi-a facut batul sa vibreze asa ca zvonul despre salai pe  GrandRiver s-a adeverit.

Va las sa va bucurati de peisaj :

 

One thought on “Elora Gorge”

  1. Wow what nice scenery!!! Fishing looks better than up here haha. To bad no camera for Hari I bet he kicked himself. Now when he tells the story the fish will be larger and larger without proof 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s