La plimbare

Dupa ce am vazut cum e la conferinta francofona din York, am zis ca trebuie putina relaxare, asa ca am ajuns, intr-o plimbare, pe rau. Fara planuri prea mari doar un pescuit scurt, poate ceva uscate sau ude. Din pacate cand am vazut primul pool nu m-am rabdat si am montat nimfele.

Image

O zi frumoasa, insorita si cu temperaturi de peste 25 C, sansele la nimfa erau destul de mici. M-am bazat totusi pe temperatura apei care inca era destul de scazuta.

Dupa nici 5 minute de pescuit am un drill superb cu un partener serios.

Image

Dupa mai bine de 5 minute reusesc sa pun in net un brown superb cu tonuri rosiatice.

Image

Au mai fost muti curcubei si brook trout, nu foarte mari, dar bataiosi si colorati. Unul dintre cei mai frumosi curcubei din ziua aceea:

Image

Multumim pe aceasta cale fotografului care a facut o treaba excelenta si il rugam sa revina si data viitoare.

Image

PS: Intre timp am mai facut doua iesiri, in care am avut capturi superbe. O sa incerc sa le pun sus in zilele urmatoare. Statzi conectatzi! 🙂

6 thoughts on “La plimbare”

    1. Are. Te-am intrebat odata parca daca vrei sa ne intalnim. Iti mai spun si acum daca esti asa de curios si chiar vrei sa vezi/discuti detalii, vino sa ne intalnim. Nu te astepta sa dau detalii pe net ca nu le vei primi nici tu nici altcineva. Blogul e pentru sa ne bucuram de pesti/peisaje/pescuit.

  1. Problema e ca ajung in zona aia de 2-3 ori pe an si chiar daca am batu in masina, de obicei nu vede apa ca nu am timp. Anu trecut am ajuns o singura data pe Credit si cam degeaba, ca a fost in timpul si dupa ploaia aia mare din iunie. O sa-ti dau un semn cind vin prin zona si poate ne intilnim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s